Kauppaehdot

Tuotteiden ostaminen/tilaaminen
Tehdystä ostosta/tilauksesta tulee vahvistus sähköpostiin. Jos vahvistusta ei tule, ota yhteyttä, sillä silloin emme ole saaneet tilausta. Vahvistuksesta näet tilaamasi tuotteet hintoineen sekä yhteystietosi. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lasketaan tilauksen painon mukaan ja veloitetaan sen mukaisesti.

Toimitus
Toimitamme tilatut tuotteet aina mahdollisimman nopeasti. Yleensä tilauksen teosta menee sen lähettämiseen noin 1-7 arkipäivää. Tuotteet lähetämme postitse. Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paitsi alusvaatteilla.

Maksaminen
Tuotteiden maksaminen tapahtuu jo tilatessa verkkopankin kautta tai luottokorttiveloituksena. Tuotteiden jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Qiamo Oy:n nimenomaista kirjallista suostumusta.

Palautukset ja kaupan purkaminen
Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Voit palauttaa tuotteen ja saada siitä maksamasi hinnan takaisin, jos tuote ei vastaa odotuksiasi. Alusvaatteissa ei vaihto- tai palautusoikeutta. Jos tuote on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä reklamaatio postiin. Jos olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka. Jos haluat palauttaa tuotteen täytä sivuilla oleva palautuslomake, joka löytyy sivuston alareunasta. Palautus summa toimitetaan samalla tavalla kuin olet maksanut tuotteen. Qiamo maksaa postikulut jos asiakas vaihtaa tuotteen toiseen tai jos tuote on viallinen. Asiakas vastaa muutoin palautuskuluista. 

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostilla qiamo@qiamo  .fi

Palautusosoite

Qiamo Oy
Hakolahdentie 16 A 1
FI-00200 HELSINKI

Puh 0400 600 962

y-tunnus 2314712-8

qiamo@qiamo.fi

 

Verkkokaupan käyttÖehdot
Qiamo Oy:n osoitteessa http://www.qiamo.fi/ sijaitsevien internet-sivujen ja verkkokaupan käyttöä säätelevät jäljempänä mainitut käyttöehdot. Palvelun käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Kaikki näiden ehtojen vastainen palveluiden käyttö on kielletty.